BSD Hoveniers

Wilt u uw tuin aanpakken, opnieuw laten aanleggen of wilt u uw tuin laten onderhouden door een hovenier? BSD Hoveniers zorgt ervoor dat u altijd ontspannen van uw tuin kunt genieten.

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven die hun tuin het hele jaar netjes willen houden. Van snoeien, onkruid wieden en bemesten, tot het schoonhouden en behandelen van uw veranda. BSD Hoveniers regelt het voor u.

Tuinaanleg

Wilt u een tuin waarin u kunt relaxen, genieten van het groen en een heerlijk plekje in de zon? Een tuin om heerlijk te tuinieren of juist een tuin met weinig onderhoud? Tuinen zijn maatwerk. Afhankelijk van de ligging en uw wensen schetst de expert van BSD Hoveniers uw ideale tuin. Ook de aanleg wordt volledig door ons verzorgd. En dankzij de combinatie met BSD Bouw, bouwen wij direct dat mooie tuinhuis of die prachtige veranda waar u altijd al van droomde!

Tuinonderhoud

Ook voor al uw tuinonderhoud schakelt u BSD Hoveniers in. Wilt u dat wij uw tuin continue onderhouden of wilt u enkel het grote onderhoud zoals het winter- en voorjaarsklaar maken door ons laten doen? Zowel voor particuliere tuinen als voor bedrijfstuinen bieden wij onderhoudscontracten op maat!

Wilt u ook genieten van een prachtige tuin? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!